Cazare BaileHerculane

cazare baileherculane

CASA EMMA ~   Cazare baileherculane , Cazare ieftina Baile Herculane , Pensiune Baile Herculane TELEFON 0724.302.840

 

 

Cazare baileherculane

Selectati una din camere
Camera E1
Camera E2
Camera E3
Camera E4

Camera P1
Camera P2
Apartament

 

Despre Noi

  • Casa de vacanta Emma se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, atat celor care doresc sa isi petreaca concediul .
  • Intr-o zona inconjurata de dealuri si multa verdeata, cat si celor care doresc doar sa tranziteze, sau sa petreaca un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de cei dragi .
  • Casa Emma se situaza pe drumul  E 70 intre Baile Herculane si Mehadia la 2 min de la gara.
  • Casa avind o suprafata de 285 mp , si o curte interioara de 1000mp , asezata intre munti ofera o priveliste spectaculoasa .
  • Toate cele 6 camere ale casei de vacanta Emma sunt decorate cu bun gust, combinand atmosfera familiala a unei pensiuni cu standardele hoteliere . Camere sunt dotate cu televizor LCD mari , frigider si baie proprie si terase. Curtea dispune de parcare propie, o parte vie de natura fiind decorata cu pomi fructiferi si flori. La dispozitia dumneavoastra sunt puse terase , foisorul , loculuri de relaxare , locul de joaca pentru copii si va puteti bucura de asemenea si de un gratar preparat chiar de dumneavoastra in curtea locatiei sau de de un cheaun cu trepied. Atunci cand ii veti calca pragul veti reveni in mod sigur la urmatoarea escapada din stresul urban.

 Despre Baile Herculane 

  •  Băile Herculane este cea mai veche staţiune din România şi din sud-estul Europei, fiind atestată documentar în anul 153 d.Hr.
  • Actul de atestare a staţiunii îl reprezintă o inscripţie gravată pe un altar de calcar alb şi care se află acum la Muzeul Staţiunii.
  • În cei peste 1860 de ani ai săi, staţiunea a avut momente de vârf şi de decădere. De aproape două milenii, staţiunea Băile Herculane de pe râul Cerna duce lumii faima izvoarelor sale termale şi a eroului Hercules.
  • Deşi se află la altitudinea de 168 m, în Băile Herculane se respiră aer ionizat  ca la 1500-2000 de metri, comparabil cu cel din Alpii elveţieni din staţiunea Davos sau cu aerul de la cascada Niagara.
  • Acest aer ionizat negativ (între 2000 şi 6400 de ioni negativi pe cm2) este generat de cele 20 de izvoare termominerale, de cascadele Cernei, dar mai ales de pădurea de fag, de pin negru şi vegetaţia  de ferigă din zonă.

 

Cazare Baile Herculane , Cazare ieftina Baile Herculane , Pensiune Baile Herculane

 

Puncte turistice le gasiti detaliate pe site sau AICI

Ne gasiti si pe FaceBook aici

Ne gasiti si pe Google aici

Ne gasiti si pe GPS aici

Va asteptam cu drag….